Ilmainen nouto Marseillesta

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksille*

Tuotenumero: NGS00013

Intian Barbarianviikunan Siemenöljy 10ml Kosmeettinen Käyttö - Nigelle Lähde

Tavallinen hinta €15,00
Sisältää verot Toimituskulut lasketaan kassalla.
Maksa kokonaan tai 4 korottomassa erässä á 97,50 € käyttämällä Lue lisää

Runsas tyydyttymättömissä rasvahapoissa, E-vitamiinissa ja antioksidanteissa, kaktusviikunan öljy osoittaa kaikki hyödyt iholla;

Nopean imeytymisen ansiosta tämä öljy auttaa ihoa olemaan joustava ja tiheämpi. Se on siis aine, joka taistelee ulkoisia hyökkäyksiä vastaan;

On luonnollista, että emme voi estää ryppyjen syntymistä iholla vanhenemisen vaikutusten vuoksi. Mutta jotkut luonnolliset tuotteet auttavat ihoa viivästyttämään näitä vaikutuksia. Kaktusviikunan siemenöljyn rikkaus E-vitamiinissa ja välttämättömissä Omega 6:ssa hidastaa ryppyjen syntymistä iholla. Se on siis anti-aging tuote;

Omega 6 auttaa ihon korjaamisessa, mikä palauttaa sen kiinteyden ja ihon sävyn samalla kun se vähentää punoitusta

Volume (ml)

Noutopalvelu saatavilla kohteessa 107 Bd National

Tavallisesti valmis 24 tunnissa

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • BLIK
  • Cartes Bancaires
  • EPS
  • Klarna
  • Mastercard
  • MobilePay
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Visa

Kuvaus

Paitsi sen anti-aging ominaisuuksista, piikkisahapensasöljyä arvostetaan myös sen hyödyllisistä vaikutuksista akneiholle, kynsille, hiuksille ja käsille.

Tiedätkö öljyn, joka on kiilannut kosmeettisen arganöljyn anti-aging ominaisuuksien ansiosta? Kyseessä on tietysti piikkisahapensasöljy! Tiesitkö tämän? Se on 100 % kasviperäinen öljy, yksi maailman harvinaisimmista ja arvokkaimmista. Sen harvinaisuus selittää sen korkean hinnan.

Tämä öljy on peräisin suoraan piikkisahapensaan siemenistä, jotka ovat mehukkaita ja tuoksuvia. Sitä kutsutaan myös "kaktuslää", koska se muistuttaa päärynää, ja se kasvaa kaktuksella. Näistä siemenistä saatava öljy on runsaasti iholle hyödyllisiä aktiivisia aineita.

Sen suojaavien ja antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta se kuuluu parhaimpiin olemassa oleviin luonnollisiin kasviöljyihin.

Piikkisahapensasöljy on erittäin suosittu sen ominaisuuksien vuoksi

HYÖDYT IHOLLE:

Kosteuttaa ja ravitsee ihoa syvältä.

Vähentää punoitusta ja auringonpolttamia.

Erityisen sopiva kuiville, kosteusköyhille ja kypsille ihoille.

HYÖDYT HIUKSILLE:

Ravitsee ja antaa kiiltoa hiuksille.

 

KÄYTTÖVINKIT:

IHO:

Levitä muutama tippa kasvoille ja hiero kevyesti pyörivin liikkein.

Käytä päivä- tai yövoiteena.

Säilytä huoneenlämmössä kuivassa ja valolta suojatussa paikassa.

Ominaisuudet

Alkuperä
Inde
Lääkekasvit
Huiles
Käyttö
Cosmétique
Tilavuus (ml)
10ml
EAN13
7141091900398