Organisk kokosolje, også kalt “kokosnøttsmør”, er en olje med halvfast tekstur. Når den er utsatt for romtemperatur, og helt fast, i et miljø med lav temperatur. Ved høyere temperaturer (enn romtemperatur) vil denne oljen ha en tendens til å bli mer flytende. Kokosnøtten kommer fra et tre kalt kokospalmen, som i flere år har blitt kalt "livets tre". Organisk kokosolje er ideell for tørr, skadet, sprukken hud. Krøllete, bølgete, flisete, tørt, matt, afro-hår.
Økologisk kokosolje fra Filippinene 60ml Kosmetisk bruk - Nigelle Source - 60 ml er utsolgt og vil bli sendt så snart det er på lager igjen.
Henteservice tilgjengelig ved 107 Bd National
Habituellement prête en 24 heures
Beskrivelse
Beskrivelse
Økologisk kokosolje er en ekte alliert for din skjønnhet.
Den tilskrives mange fordeler:
- Fuktighetsgivende, nærende, mykgjørende og reparerende – du vil bli fornøyd med dens kvalitet.
FORDELER FOR HUDEN:
Lindrer, roer ned rødhet, og hjelper mot solbrenthet.
Gir huden en silkemyk glans, og duften er fortryllende.
Den sies også å ha antistretchmerkefordeler, da den opprettholder hudens elastisitet.
FORDELER FOR HÅRET:
Nærer håret i dybden. Ideell for tørt og krøllete hår.
Gir håret ny styrke og glans.
INDIKASJONER:
- Tørr, skadet, sprukken hud.
- Krøllete, frizzy, flisete, tørt, matt, afrohår.
Oppbevares i romtemperatur, på et tørt sted, beskyttet mot luft og lys.
